Televizijska produkcija nikad ranije nije bila toliko kreativna, raznolika i ambiciozna. Zato izdvajamo TOP 5 serija o kojima se ne priča toliko, a koje su svakako vrijedne Vašeg vremena.

5. Halt and Catch Fire

Serija o zgodama i nezgodama programera i tehnoloških inovatora 80 ih godina 20. Odlično odglumljena i autentična, (koliko to može biti) djelo o ne tako davnom periodu dok su kompjuteri bili ogromne, grotesktne kutije, a IT stručnjaci čudaci s margina društva.

4. Mad Dogs US

Američka verzija britanske serije uzbudljiv je spoj avanture, trilera i crne komedije. Donedavno najgledanija serija u kratkoj povijesti Amazona.

3. Broad City

Ultra zabavna i lucidno smiljena serija koja govori o zgodama dvije milenijalke u New Yorku. Iza serije stoje talentirane i hrabre Illana Glazer i Abbi Jacobsen.

2. Colony

Niskobudžetni SF koji se bavi svijetom nakon što su ga preuzeli vanzemaljci, koji našim planetom vladaju metodama totalitarnog režima.  Josh Holloway, legendarni Sawyer iz Losta odličan je kao glavni protagonist.

1. Treme

Tvorac ’Žice’ David Simon kreirao je najljepšu posvetu New Orleansu ikad zabilježenu kamerom, s likovima od krvi i mesa, prepunom divne lokalne glazbe. Uz sve to ova serija je i bolno iskreni prikaz toga što uistinu znači živjeti u SAD-u.

Komentari